TRÄNA MED CIRKUS CIRKÖR 2022

Bästa sätter att starta sommarlovet 2022

Sommarlovsaktivitet i samarbete med Kultur Park & Fritid, 13-17 Juni i Öjebyns sporthall.

Kom och träna nycirkus med oss!
Nu är det åter dags för Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné. Du behöver inga förkunskaper, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på och grupperna är åldersindelade. Nycirkusträningen är för deltagare från 7 år (födda 2014) -15 år och det är helt kostnadsfritt.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Varje pass är 1,5 timmar. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus. Starttider dagligen är kl.10, kl 12:30, kl 14:30 från yngsta till äldsta grupp.

Vi tar emot anmälningar 3 maj - 6 juni. Vi har totalt 75 platser fördelade i tre grupper och det är "först till kvarn" som gäller.

Du kan anmäla dig genom att klicka här

CITAT:
”Akrobaten lär själva hjärtat att slå volter”
Akrobaten

Inbjudan till årsstämma Piteå FolketshusföreningEnligt stadgar tagna 2018 har varje medlemsförening rätt till en (1) röst/ombud på Piteå Folketshusförenings årsstämma. Maila namn på ombud och vilken förening ni representerar till ombud@pitefolketshus.se

Datum: 2023-03-21

Tid: 18:30

Plats: Café Zenith, elevfiket strömbackaskolan.

De viktigaste frågorna detta år kommer att vara ekonomin och val. Nomineringar till styrelse, valberedning eller revisor skickar ni till elisabeth.lindberg@pitea.se ...................och vi bjuder självklart på fika!

Hjärtligt välkomna!

Sommarloppis i Piteå 2023

Nolia

Vi laddar för att köra vår klassiska sommarloppis alla lördagar även sommaren 2023 samt onsdagkvällar under juli.


Mer info på www.facebook.com/pitesommarloppis